Na zimno:
Soczysty rostbef z sałatką z selera naciowego i sosem tatarskim
Szczupak faszerowany z rodzynkami
Schab po warszawsku
Śledzik pod pierzynką
Befsztyk tatarski z marynowanymi grzybkami
Deska mięs pieczystych własnego wyrobu podana z musem chrzanowy
Jajko w szynce na sałatce jarzynowej
Sałatka z salami suszonymi pomidorami
Mix sałat z gyrosem i sosem tzatziki
Chrzan, ćwikła, grzybki marynowane
Na gorąco:
Zupa borowikowa z łazankami lub zupa cebulowa z grzankami czosnkowymi
Kaczka pieczona po polsku z wiśniówką jabłkami i majerankiem serwowana z ziemniakami z wody, buraczkami z kumkwatem lub łosoś grillowany na sosie cytrynowym podany z ziemniaczanymi księżycami, młodą marchwią, brokułą
Deser
Malinowa ambrozja ( maliny na gorąco z lodami waniliowymi)
Dodatki:
Kompot z suszu, keks, makowiec, sernik Soki owocowe, woda mineralna,kawa, herbata
Alkohol: wino czerwone półwytrawne 200 ml lub piwo 0,5 l Żywiec