Wielkanoc firmowa

Wielkanoc, to czas, który poza rodziną chcemy w jakiś sposób uczcić w naszych firmach. Jeżeli poszukują Państwo sali na tzw. „firmowe jajeczko”, to dobrze Państwo trafili. Poniżej prezentujemy Państwu kilka propozycji kulinarnych w różnych przedziałach cenowych, mamy nadzieję, że wybiorą Państwo ofertę dla siebie.

Przekąski z jaj:

z majonezem i szczypiorkiem; z musem pieczarkowym

z musem z wędzonych rybek; z kaparami; z łososiem, chrzanem i koperkie

Kanapki Wielkanocne:

z jajkiem i szczypiorkiem; z serem żółtym i suszonymi pomidorami

z serkiem ziołowym i pomidorkiem koktajlowym; ze śledziem, jabłkiem i cebulką 

z łososiem, jajkiem i pastą ziołową

Sałatki:

Sałatka jarzynowa

Sałatka z pieczarek i jaj 

Sałatka z sałaty lodowej z pomidorami i serem feta

 

 

Napoje

Skawa, herbata, soki, woda mineralna

kawa, herbata, soki, woda mineralna

Dodatkowo jajko do podzielenia

 

Przekąski z jaj:

z majonezem i szczypiorkiem; z musem pieczarkowym

z musem z wędzonych rybek; z kaparami; z łososiem, chrzanem i koperkie

Kanapki Wielkanocne:

z jajkiem i szczypiorkiem; z serem żółtym i suszonymi pomidorami

z serkiem ziołowym i pomidorkiem koktajlowym; ze śledziem, jabłkiem i cebulką 

z łososiem, jajkiem i pastą ziołową

Sałatki:

Sałatka jarzynowa

Sałatka z pieczarek i jaj 

Sałatka z sałaty lodowej z pomidorami i serem feta

 

 

Napoje

Skawa, herbata, soki, woda mineralna

kawa, herbata, soki, woda mineralna

Dodatkowo jajko do podzielenia

 

Przekąski z jaj:

 

z majonezem i szczypiorkiem; z musem pieczarkowym 

z musem z wędzonych rybek; z kaparami; z łososiem, chrzanem i koperkiem

Przekąski zimne:
 

Kanapki Wielkanocne: z jajkiem i szczypiorkiem, z serem żółtym i suszonymi pomidorami, z tuńczykiem i kukurydzą

Patera śledzi „trzy smaki”

Patera mięs pieczonych: szynka pieczona, schab ze śliwką, karkówka w ziołach, rolada z boczk

 

 

Sałatki:

Sałatka jarzynowa 

Sałatka z pieczarek i jaj 

Sałatka z sałaty lodowej z pomidorami i serem feta, pieczywo, sos chrzanowy, ćwikła

Na ciepło:

Barszcz biały z suszonymi grzybami 

Biała kiełbasa zapiekana z jabłkami i majerankiem

Napoje:

kawa

herbata

soki 

woda mineralna

Dodatkowo jajko do podzieleni

 

W ramach każdego menu otrzymają Państwo:

Dekorację kwiatową stołów rodzaju i w tonacji uzgodnionej wcześniej. 

Profesjonalną obsługę kelnersko – kucharską podczas całego przyjęcia.

Możliwość skorzystania z własnych napojów alkoholowych (konieczna banderola oraz dowód zakupu) – za opłatą tzw. „korkowego”.